T I E T O A   M E I S T Ä

Tervetuloa tuotantotekniikan ammattilaisen kotisivuille!

Foretec Oy on vuonna 2011 perustettu tuotantotekniikkaa, laitevalmistusta, kunnossapitoa, huoltoa, asennuksia teollisuuteen sekä konepajatoimintaa harjoittava yritys. Foretec Oy on yrityksenä nuori, mutta henkilökunnan vuosikymmenten kokemus takaa asiakkaalle luotettavan ja yhteistyökykyisen kumppanin. 

Palveluihimme kuuluvat tuotantotekniikassa tarvittavien kuljettimien suunnittelu ja valmistus, tuotannon tehostaminen, kunnossapito ja huolto sekä projektinjohto. Tuotevalikoimaamme kuuluvat energiantuottamisessa tarvittavat järjestelmät, energiapuun haketukseen käytettävät koneet ja laitteet, vasaramyllyt muun materiaalin murskaamiseen, näiden syöttö-, ulostulo- sekä siirtokuljettimet, pellettipolttimet sekä kierrätyksessä tarvittavat murskaimet ja muut laitteet ja koneet. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erilaiset varaosat, kuten hakkurien, pelkkahakkurien ja murskaimien terät, teräpalat ja vastaterät sekä seulat ja seulaverkot.

Suunnittelutyössä käytämme 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmia, jolloin voimme olla varmoja tuotteiden toimivuudesta ja sopivuudesta. Tavoitteemme on tehdä suunnittelutyö perusteellisesti, jolloin sekä valmistusaika konepajalla että asennus- ja käyttöönottoaika asiakkaalla jää minimaaliseksi.  Toimintaamme kuuluu suunnittelun lisäksi myös teollisuusasennukset.

Huomioimme omassa valmistuksessamme, sekä myöskin vaadimme alihankkijoitamme huomioimaan ja täyttämään tietyt kriteerit ja arvot, kuten esimerkiksi ympäristö- ja ilmastoystävällisyys.