K U L J E T T I M E T

Kuljetinlinjat

Suunniteltu aina asiakkaan tarpeiden, kuljetettavien materiaalien sekä asiakkaan muiden resurssien (kuten käytössä olevan tilan) mukaan.
Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan asiakkaan vanhoja kuljettimia modernisoimalla niitä. Vaihtoehtoisesti käytämme käytettyjä kuljettimia, jos se on kustannustehokasta.Kolakuljettimet

Suunnitelemme ja valmistamme kolakuljettimia käytettäväksi useissa eri käyttötarkoituksissa, lähtökohtana aina siirrettävän materiaalin asettamat vaatimukset. Kolakuljettimen kolana käytämme myös muovi- tai vanerikolaa, jolloin ketjun käyttöikä pitenee, sekä myöskään ketju ei vaurioudu, jos kolakuljettimen kolien väliin ilmaantuu sinne kuulumattomia esineitä.


Ruuvikuljettimet

Suunnitelemme ja valmistamme ruuvikuljettimia käytettäväksi useissa eri käyttötarkoituksissa, lähtökohtana aina siirrettvän materiaalin asettamat vaatimukset. Tuoteisiimme kuuluvat myös leikkaavat ja repivät ruuvikuljettimet. 


Sulkusyöttimet

Sulkusyöttimet on tarkoitettu siirtämään ja annostelemaan kaikkia kiinteässä muodossa olevia materiaaleja, kuten mm. tuhka, hake ja puru.  
Hihnakuljettimet

Erityyppiset hihna- ja kuljetinratkaisut mahdollistavat siirtämään materiaalia aina 17 asteen nousukulmassa. Vakiokuljettimet on varustettu laidoilla, jotka estävät materiaalin putoamisen hihnalta.Täry- ja ketjupöydät sekä tärykuljettimet

Täry- ja ketjupöydät on suunniteltu toimimaan yhdessä täry- tai hihnakuljettimen kanssa. Se on myös suunniteltu varastoimaan suuria määriä materiaalia. Ketjupöydältä materiaali annostellaan täry- tai hihnakuljettimelle. Ketjupöydän ja täry- tai hihnakuljettimen synkronointi mahdollistaa jatkuvan syötön hakkuriin tai murskaan.

Tärykuljetin on täydellinen ratkaisu silloin, kun syötettävä materiaali on lyhyttä ja epäsymmetristä puupalasta, kuten esimerkiksi hirrenpaloja, katkontajätettä, sahan reunalautoja ja rimoja.