H A K K U R I T  J A  V A S A R A M Y L L Y T

Kiinteät hakkurit

Kiinteät rumpuhakkurit lautaa, rimoja, pyöreää puuta sekä huonekalu- ja sahateollisuuden jätettä varten.

Toimitamme hakkurit yhteistyössä Teknamotorin kanssa, ja ylläolevasta linkistä pääsetkin tarkastelemaan tuotteita suoraan Teknamotorin sivuille. 

Vasaramyllyt

Esihaketetun tai pienijakeisen materiaalin jauhamiseen, kuten puujäte, olki, heinä, paperi, maissi, yms.

Toimitamme vasaramyllyt yhteistyössä Teknamotorin kanssa, ja ylläolevasta linkistä pääsetkin tarkastelemaan tuotteita suoraan Teknamotorin sivuille.  

Siirrettävät laikkahakkurit

SIIRRETTÄVÄT LAIKKAHAKKURIT

TRAKTORIIN KYTKETTÄVÄT

Suunniteltu puunoksien ja runkopuun hakettamiseen. Siirrettävässä hakkurissa on oma moottori, eikä se tarvitse erillistä voimanlähdettä. Traktoriin kytkettävät puolestaan tarvitsevat ulkopuolisen voimanlähteen, esimerkiksi juurikin traktorin.

Toimitamme laikkahakkurit yhteistyössä Teknamotorin kanssa, ja ylläolevista linkeistä pääsetkin tarkastelemaan tuotteita suoraan Teknamotorin sivuille.

Jos et ole varma millainen hakkuri sopisi tarpeisiisi parhaiten, kysy rohkeasti neuvoa. Me autamme sinua mielellämme löytämään juuri oikeanlaisen hakkurin.

Siirrettävät rumpuhakkurit

SIIRRETTÄVÄT RUMPUHAKKURIT

TRAKTORIIN KYTKETTÄVÄT

Suunniteltu puunoksien ja runkopuun hakettamiseen.
Siirrettävässä hakkurissa on oma moottori, eikä se tarvitse erillistä voimanlähdettä. Traktoriin kytkettävät puolestaan tarvitsevat ulkopuolisen voimanlähteen, esimerkiksi juurikin traktorin. 

Toimitamme rumpuhakkurit yhteistyössä Teknamotorin kanssa, ja ylläolevista linkeistä pääsetkin tarkastelemaan tuotteita suoraan Teknamotorin sivuille. 

Jos et ole varma millainen hakkuri sopisi tarpeisiisi parhaiten, kysy rohkeasti neuvoa. Me autamme sinua mielellämme löytämään juuri oikeanlaisen hakkurin.