A J A N K O H T A I S T A

Viime viikolla saimme mukavaa vaihtelua perus arkeen, kun vieraaksemme saapui ryhmä ammatti-instituutin opiskelijoita ja opettajia, joille pääsimme esittelemään toimintaamme.

Vuosi alkaa olla paketissa ja on aika suunnata katse kohti tulevaa vuotta. Foretecin Facebook-sivuilla on nähtävissä video, johon on koostettu, mitä tämä vuosi piti työprojektiemme suhteen sisällään.

Tämän vuoden viimeisiä konepajakärrytoimituksia viedään.
Tällä kärryllä on pituutta reilu 9m, asiakas käyttää tätä kärryä telojen siirtoon ja varastointiin.

Pajaltamme valmistui uusi tuote: auton pelti- hitsaustöiden helpottamiseksi tarkoitettu hitsaus- ja korjauspöytä.

Eurotools on lunastanut lupauksensa terien laadukkuudesta.
Tänäänkin meiltä lähti asiakkaille iso kasa teriä hakkureihin ja murskiin.
Terät on pakattu omiin laatikkoihinsa ja laatikon kyljessä ilmoitetaan selkeällä tarralla, minkä kokoisia ja näköisiä sekä minkä merkkisen laitteen teriä laatikko sisältää. Tämä helpottaa asiakasta etenkin siinä...

Toimistokoiramme Hani on hiljattain ottanut vastuualueekseen toimia myös lähettämökoirana. Hän tutkii kaikki lähtevät pakettimme siltä varalta, että sieltä sattumalta löytyisi vaikkapa herkullinen puruluu, joka sinne olisi vahingossa joutunut. Hänellä ei kuulemma ole tässä tehtävässä laisinkaan oma lehmä ojassa, vaan hän ajattelee puhtaasti...

Talvipakkaset lähestyvät kovaa kyytiä ja lämmitysasiat alkavat olla ajankohtaisia. Onneksi meille saapui tänään erä pellettipolttimoita varaston täydennykseksi. Jos siis sinulle ilmenee tarvetta päivittää ensitalven lämmityslaitteistoa, löytyy meiltä pellettipolttimoita varastosta vaikka heti lähetettäväksi!

Vierailimme Puolan Poznánissa, jossa järjestettiin DREMA -messut.
DREMA -messut ovat yksi maailman suurimmista puuntyöstökoneiden ja -työkalujen sekä myöskin huonekaluteollisuuden komponenttien alan tapahtumista.
Foretecin jälleenmyyjällä Penny Gondekilla oli messuilla osasto, jossa myös Foretec oli hyvin edustettuna.