TÄRY- JA KETJUPÖYDÄT SEKÄ TÄRYKULJETTIMET

Tärypöydät

Tärypöytä on suunniteltu toimimaan yhdessä täry- ja hihnakuljettimien kanssa. Se on myös suunniteltu varastoimaan suuria määriä haketettavaa tai murskattavaa materiaalia. Esimerkiksi sellaista materiaalia, joka on tarkoitettu lastattavaksi etukuormaajalla tai trukilla. Tärypöydässä on iso lastauspinta-ala jolloin esim. tasauspätkälaatikon tyhjäys onnistuu suoraan pöydälle, Kuljettimeen kuuluu tärypöytä, joka on liitetty kantavaan runkoon jousielementeillä. Kuljetin toimii sähkömoottorilla, joka yhdessä epäkesko mekanismin kanssa mahdollistaa täryliikkeen. Tärypöydän alhainen virrankulutus on suoraan seurausta huippumodernista suunnittelusta.

Paikallisista olosuhteista riippuen kuljetin voidaan asentaa erilliselle asennusalustalle.

Materiaali annostellaan tärypöydältä täry- tai hihnakuljettimeen. Tärypöydän annosteluominaisuus mahdollistaa materiaalin jatkuvan syötön hakkuriin. Tuoteisiimme kuuluvat tärypöydät, joiden mitat ovat 2 x 3 m, 3 x 3 m, 4 x 3 m. Moottoritehot 5,5 KW - 11 KW.
Ketjupöydät

Ketjupöytä on suunniteltu toimimaan yhdessä täry- tai hihnakuljettimen kanssa. Se on myös suunniteltu varastoimaan suuria määriä materiaalia. Ketjupöydältä materiaali annostellaan täry- tai hihnakuljettimelle. Ketjupöydän ja täry- tai hihnakuljettimen synkronointi mahdollistaa jatkuvan syötön hakkuriin tai murskaan.

Tuotteisiimme sisältyy ketjupöydät, joiden mitat ovat 2,2 x 4 m ja 3 x 3 m. Moottoriteho 1,1 KW. 


Tärykuljettimet

Tärykuljetin on täydellinen ratkaisu silloin, kun syötettävä materiaali on lyhyttä ja epäsymmetristä puupalasta, kuten esimerkiksi hirrenpaloja, katkontajätettä, sahan reunalautoja ja rimoja.

Kuljettimeen kuuluu kuljetuskouru, joka on liitetty kantavaan runkoon jousielementeillä. Kuljetin toimii sähkömoottorilla, joka yhdessä epäkesko -mekanismin kanssa mahdollistaa täryliikkeen. Huippumoderni suunnittelu mahdollistaa tärykuljettimen alhaisen virrankulutuksen. Asennusolosuhteista riippuen kuljetin voidaan asentaa erilliselle tukialustalle. Tärykuljettimen etu on siinä, että se levittää materiaalin tasaisesti kuljetinkouruun, joten hakkuriin tai murskaan syöttettävän materiaalin syöttövirta on tasainen.

Tärykuljettimet voidaan lisäksi varustaa metallintunnistimella.

Tärykuljettimet valmistetaan yhteistyössä Teknamotorin kanssa.