KIINTEÄT HAKKURIT


SKORPION 250 EB

Skorpion 250 EB on kiinteä hakkuri, joka on suunniteltu hakettamaan lautaa, rimoja, pyöreää puuta sekä erilaista huonekalu- ja sahateaollisuuden tuottamaa jätettä. Haketettavan materiaalin halkaisija voi olla jopa 250 mm. Hakkuria ohjataan ohjauskeskuksella, jossa on tarvittavat ohjauskytkimet ja ylikuormituksen estävät tunnistimet. Leikkausjärjestelmänä on 2-,3- tai 4-teräinen rumpu.

Lue lisääSKORPION 350 EB

Skorpion 350 EB on kiinteä hakkuri, joka on suunniteltu hakettamaan lautaa, rimoja, pyöreää puuta sekä erilaista huonekalu- ja sahateaollisuuden tuottamaa jätettä. Haketettavan materiaalin halkaisija voi olla jopa 350 mm. Hakkuria ohjataan ohjauskeskuksella, jossa on tarvittavat ohjauskytkimet ja ylikuormituksen estävät tunnistimet. Leikkausjärjestelmänä on 2-,3- tai 4-teräinen rumpu.

Lue lisää


SKORPION 500 EB

Skorpion 500 EB on kiinteä hakkuri, joka on suunniteltu hakettamaan lautaa, rimoja, pyöreää puuta ja erilaista huonekalu- ja sahateaollisuuden tuottamaa jätettä. Haketettavan materiaalin halkaisija voi olla jopa 500 mm. Hakkuria ohjataan ohjauskeskuksella, jossa on tarvittavat ohjauskytkimet ja ylikuormituksen estävät tunnistimet. Leikkausjärjestelmänä on 2-,3- tai 4-teräinen rumpu. 

Lue lisääSKORPION 500 EBZ

Skorpion 500 EBZ on kiinteä hakkuri, joka on suunniteltu hakettamaan pituudeltaan lyhyttä puujätettä. Sisäänsyöttöaukko on 500 mm leveä ja 200 mm korkea, joka mahdollistaa sisäänsyöttää kerralla suuren määrän lyhyttä haketettavaa materiaalia. Hakkuria ohjataan ohjauskeskuksella, jossa on tarvittavat ohjauskytkimet ja ylikuormituksen estävät tunnistimet. Leikkausjärjestelmänä on 2- tai 3-teräinen rumpu. 


Lue lisääSKORPION 650 EB

Skorpion 650 EB on kiinteä hakkuri, joka on suunniteltu hakettamaan lautaa, rimoja, pyöreää puuta ja erilaista huonekalu- ja sahateaollisuuden tuottamaa jätettä. Haketettavan materiaalin halkaisija voi olla jopa 650 mm.

Hakkuria ohjataan ohjauskeskuksella jossa on tarvittavat ohjauskytkimet ja ylikuormituksen estävät tunnistimet. Leikkausjärjestelmänä on 2-,3- tai 4-teräinen rumpu.


Lue lisää