Skorpion 280 RB

280r sr 02

Skorpion 280 RB hakkuri on suunniteltu  puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa  140 mm. Hakkuri Skorpion 280 RB on rumpuhakkuri jossa on 3 leikkaavaa terää sekä hakkeen hyvän laadun varmistava vastaverkko joka takaa että ulostuleva hake on oikean kokoista.

Hake ohjataan poistoputkeen, jota voidaan kääntää 360 astetta. Hakkurissa on traktorin nostolaiteisiin sopiva standardi 3 piste kiinnitys ja tehontarve on 60 hevosvoimainen maataloustraktori.  Voima siirretään traktorin nivelakselin välityksellä. Hakkurin tärkeimpiä varusteita on hydraulinen syöttöjärjestelmä, Skorpion 280 RB  syöttörullat saavat voimansa hakkurin omasta hydraulipumpusta

Traktorin voimalla pyöritetään rumpua, joten hakkuri ei ole riippuvainen traktorin hydrauliikan tuotosta ja tehosta.  Hakkurin saa halutessaan myös ilman omaa hydraulipumppua, silloin käyttövoima hydrauliikalle otetaan traktorin omasta hydrauliikasta.  Myös perusmalleissa on järjestelmä jolla voidaan hydraulivivulla  vaihtaa tarvittaessa syöttörullien pyörimissuuntaa.

Hakkuri voidaan lisäksi varustaa valvontajärjestelmällä  joka liiallisen syötön tai lämpeämisen seurauksena suojelee hakkuria vaurioilta pysäyttämällä syötön. Tämä hakkuri on suunniteltu asiakkaille, jotka tarvitsevat erittäin tasalaatuista haketta riippumatta haketettavasta materiaalista.

Skorpion 280 RB hakkuri on saavuttanut suuren suosien varsinkin energiapajua hakettavien urakoitsijoiden keskuudessa. Skorpion 280 RB hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa , kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 280 RB

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm]

2460 x 1250 x 2250

Paino Kg

960

Puun halkaisija max mm

140

Terät

3 leikkaavaa + 1 vastaterä

Syöttönopeus (metriä / minuutti)

jopa 33

Haketusteho m3 / tunnissa

jopa 8

Hakkeen leveys

jopa 20, riippuen materiaalista

Syöttöyksikkö

hydraulinen syöttölaite

Rummun halkaisija mm

420

Syöttöaukon mitat ( L x K )

285 x 165

Käyttövoima

Traktorin ulosotto

Minimi tehontarve Traktori

60 

Toimitus sisältää

  • Nivelakseli
  • Traktorista riippumaton hydraulijärjestelmä
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360 astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • “No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön traktorin kierrosten laskiessa liikaa

 

WebGarden