Skorpion 550 RB

rb 550 sr 02

Skorpion 550 RB hakkuri on suunniteltu  puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa  350 mm. Skorpion 550 RB hakkuri on asennettu tukevaan kuljetusalustaan ja tehontarve on vähintään 180 hevosvoimainen maataloustraktori. Voima siirretään traktorin nivelakselin välityksellä, tarvittava ulosoton kierrosluku on 1000 rpm.

Skorpion 500 RB hakkuri on asennettu teli alustaan ja siinä on paineilmatoiminen jarrujärjestelmä, Hakkurin siirtäminen on nopeaa nyös pitkiä matkoja koska alustarakenne sallii 80 km tuntinopeuden. Leikkuujärjestelmän perusteena on rumpu varusteltuna 12 terällä ja sekä hakkeen hyvän laadun varmistava vastaverkko joka varmistaa että ulostuleva hake on oikean kokoista. Hake ohjataan poistoputkeen  rummun aikaansaaman ilmavirran voimalla, Tehokas ilmavirtaus varmistaa hakkeelle pitkän siirtomatkan esim. isoonkin peräkärryyn.

Hakkurin sisäänsyöttövarustukseen kuuluvat oma hydraulipumppu sekä itsenäisesti omilla hydraulimoottoreilla toimivat hammastetut vetotelat sekä alapuolella syöttökaukalossa oleva "tela"“ketjusto. Suuren haketustehon vuoksi Skorpion 550 RB hakkurin vakiovarustukseen sisältyy puutavarakuormain.

Hakkuri voidaan lisäksi varustaa valvontajärjestelmällä  joka liiallisen syötön tai lämpeämisen seurauksena suojelee hakkuria vaurioilta pysäyttämällä syötön. Skorpion 550 RB hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa , kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 500 RB

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm]

4320 x 2540 (3450) x 2500 (3360)

Paino Kg

Ilman puutavarakuormaajaa

Puun halkaisija max mm

jopa 350

Terät

12 leikkaavaa + 1 vastaterä

Syöttönopeus (metriä / minuutti)

jopa 32

Haketusteho m3 / tunnissa

jopa 50

Lastun leveys

20 - 30 adjusted by screen

Syöttöyksikkö

Puutavarakuormain tai manuaalisesti

Rummun halkaisija mm

600

Syöttöaukon mitat ( L x K )

550 x 360

Käyttövoima

Traktorin ulosotto

Minimi tehontarve Traktori

180

() - Työskentelyvalmiina

Toimitus sisältää

  • Nivelakseli
  • Traktorista riippumaton hydraulijärjestelmä
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360 astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • “No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön traktorin kierrosten laskiessa liikaa

 

WebGarden