Skorpion 250 R

250r sr 01

Hakkuri Skorpion 250 R on suunniteltu  puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa  250 mm. Hakkuri Skorpion 250 R on laikkahakkuri ja jossa haketettu hake siirretään laikan tuottamalla ilmavirralla ulos hakkurista . Hake ohjataan poistoputkeen, jota voidaan kääntää 360 astetta. Leikkuujärjestelmän perusteena on laikka  jossa on 2 tai 3 kappaletta kaksipuoleista käännettävää terää.

Hakkurissa on traktorin nostolaiteisiin sopiva standardi 3 piste kiinnitys ja tehontarve on 80 hevosvoimainen maataloustraktori.  Voima siirretään traktorin nivelakselin välityksellä. Ulosoton tarvittava pyörimisnopeus on 540 kierrosta minuutissa

Hakkurin tärkeimpiä varusteita on hydraulinen syöttöjärjestelmä, Skorpion 250 R  syöttörullat saavat voimansa hakkurin omasta hydraulipumpusta joten hakkuri ei ole riippuvainen traktorin hydrauliikan tehosta.  Hakkurin saa halutessaan myös ilman omaa hydraulipumppua, silloin käyttövoima hydrauliikalle otetaan traktorin omasta hydrauliikasta.  Myös perusmalleissa on järjestelmä jolla voidaan hydraulivivulla  vaihtaa tarvittaessa syöttörullien pyörimissuuntaa

Hakkuri voidaan lisäksi varustaa valvontajärjestelmällä  joka liiallisen syötön tai lämpeämisen seurauksena suojelee hakkuria vaurioilta pysäyttämällä syötön.

Skorpion 250 R hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa , kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 250 R

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm]

2500 x 2030 x 2560

Paino Kg

960

Puun halkaisija max mm

250

Terät

2 tai 3 leikkaavaa + 2 vastaterää

Syöttönopeus (metriä / minuutti)

jopa 42

Haketusteho m3 / tunnissa

jopa 18

Hakkeen leveys

Alkaen 9 päättyen 14

Syöttöyksikkö

Hydraulinen syöttölaite

Laikan halkaisija mm

800

Syöttöaukon mitat ( L x K )

420 x 255

Käyttövoima

Traktorin ulosotto 540 rpm

Minimi tehontarve Traktori

80

Equipment included:

  • Nivelakseli
  • Traktorista riippumaton hydraulijärjestelmä
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360 astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • Korkeudensäätö traktorin nostolaitteilla
  • “No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön traktorin kierrosten laskiessa liikaa

 

WebGarden